NEWS

U Velenikima održan 23. međunarodni boćarski turnir trojki

IMG_8951
28.08.2018. 15:00; Učitavanja: 158; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / U Velenikima održan 23. međunarodni boćarski turnir trojki

U subotu 25. kolovoza u Velenikima se održao 23. po redu tradicionalni međunarodni turnir trojki koji je okupio više od 30 natjecatelja s područja Poreštine i šire. Ove godine na turniru je nastupilo 12 ekipa, uz domaćine iz Veleniki tu su bili još boćari iz Seline, Nova Vasi, Sv. Lovreča, Muntrilja, Kukci, Buići, Ruhci, Novog naselja, Reginex i ekipe iz Italije, Trieste trasporti. Osim spomenutih, na turniru je učestvovala i ženska ekipa Labina koja se probila do četvrtfinala. 

Turnir je otvorio gradonačelnik Loris Peršurić koji je zahvalio domaćinima na pozivu i ujedno zaželio dobre igre svim prisutnim boćarima. Uz gradonačelnika prisutnima se obratio i Darko Milohanić, predsjednik BK Veleniki. Milohanić je zahvalio mnogobrojnim sponzorima koji redovito prate ovaj tradicionalan turnir. 

Organizatori turnira iz BK Veleniki spremili su za goste bogatu trpezu, a dodatan štimung natjecateljima pružali su članovi benda „Žluk“ iz Trsta s izvedbama tradicionalnih pjesama na harmonikama i klarinetu.

Nakon cjelodnevnog takmičenja pobjednici su postali boćari iz Sv. Lovreča. Pehar za drugo mjesto osvojila je trojka ekipe “Reginex”Treće mjesto osvojila je ekipa domaćina.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S