NEWS

Ovog vikenda Istra se predstavlja na poznatom sajmu E-BIKE DAYS MUNICH 2024

EBIKEDAYS_2023_GPH_94 B
24.04.2024. 12:01; ; Početna / Gospodarstvo / Ovog vikenda Istra se predstavlja na poznatom sajmu E-BIKE DAYS MUNICH 2024

Zajedno sa županijskom Turističkom zajednicom nastupaju  hotelske kuće Plava Laguna, Aminess, Valamar, Maistra te IRTA

Trodnevni biciklistički događaj E-BIKE DAYS MUNICH 2024 održava se ovog vikenda u poznatom Olimpijskom parku u centru Münchena gdje će se Istra ponovo  predstaviti, nakon što je prošle godine nastupila kao službeni turistički partner sajma.

Prezentacija na ovom atraktivnom okupljanju provodi se u suradnji s hotelskim kućama – Plavom Lagunom i Valamar Rivera iz Poreča, novigradskim Aminessom, rovinjskom Maistrom te Istarskom razvojnom turističkom agencijom (IRTA).

S obzirom na izuzetno pozitivne ocjene s prošlogodišnjeg nastupa, istarski partneri odlučili su ponovo nastupiti na minhenskoj pozornici koja promiče zdrav život, zelene politike i cikloturizam, što je u skladu s filozofijom održivog i odgovornog razvoja Istre.

Poznato je da tržište e-bicikala doživljava izniman rast diljem svijeta te da se sve više korisnika odlučuje za ovakvu vrstu prijevoznog sredstva koje pruža praktičan i ekološki prihvatljiv način prijevoza. E-bicikli privlače širok spektar poklonika, uključujući rekreativce, starije osobe, entuzijaste koji ih koriste za održavanje tjelesne kondicije, a posebno su zanimljivi osobama koje žele prevladati prepreke poput tjelesnih ograničenja, dugih putovanja ili zahtjevnih terena.

U Istri su oni sve prisutniji i brojniji u usporedbi na klasične, a TZ Istarske županije u suradnji s lokalnim partnerima već duži niz godina razvija infrastrukturu koja im omogućava kretanje duž cijele obale i unutrašnjosti. Naime, naš poluotok raspolaže s više od 40 električnih punionica pa će tako istarski predstavnici u Münchenu imati itekako dobre argumente za privlačenje tamošnjih gostiju za nove dolaske u Istru.

E-BIKE DAYS MUNICH, sajam prodajnog karaktera, održava se sedmi put, a više informacija možete naći na poveznici: www.ebikedays.de/en/

TZI

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email