NEWS

Srednja škola Mate Balote Poreč ostvarila suradnju s Innolabom, Istarskim centrom za darovitost

438675721_950932810373689_3640731695023213294_n
24.04.2024. 11:05; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Srednja škola Mate Balote Poreč ostvarila suradnju s Innolabom, Istarskim centrom za darovitost
Od početka nastavne godine 2023./2024. u cilju jačanja kapaciteta za rad s darovitim učenicima u Istri i šire, u području kulture i umjetnosti, STEM-a, poduzetništva, ekologije i poljoprivrede, sporta, građanskog odgoja i drugih aktivnosti, u kojima mladi sudjeluju kako bi izrazili svoju kreativnost, brinemo se da ostvarimo konkretne suradnje i pomognemo našim učenicima u njihovim daljnjim interesima.
 
Srednja škola Mate Balote Poreč, ostvarila je tako suradnju s Innolabom, Istarskim centrom za darovitost. Kako se program za poticanje darovitih mladih sastoji od zasebnih i specifičnih područja, imenovani su i članovi stručnoga tima za različita područja:
 
Petra Andrić, dipl.psih-prof., stručna suradnica savjetnica, voditeljica Tima i koordinator Innolab programa za darovitost.
Anči Ritossa Blažević, prof. hrvatskog jezika i književnosti, prof. mentor – zamjenik voditeljice tima i koordinatorica za kulturu za darovitost (program ArhiKultura).
 
Arhikultura tima za darovitost:
Dunja Janko -prof. Hrvatskog jezika i književnosti, prof.savjetnica,
Tina Horvat- prof Hrvatskog jezika i književnosti;
Ivan Čupić- prof. Hrvatskog jezika i književnosti;
Dunja Brence- prof. Povijesti i Likovne kulture
Danijela Leko -prof. Kemije, – koordinatorica za STEM program,
 
STEM tim za darovitost:
Fabijan Prević- prof. Fizike;
Marija Žužić- prof. Biologije;
Đurđa Bonaca-prof. Matematike, prof. savjetnica.
Dr. sc. Katarina Justić – prof. Ekonomske skupine predmeta, prof. mentor – koordinatorica za program poduzetništva.
 
Projekt InnoLab ISCEDAR provodi se u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem za izvannastavne aktivnosti Istarske županije za osnovne i srednje škole i Zakladom InnoLab iz Zagreba te predstavlja polivalentnu platformu za okupljanje učitelja i nastavnika iz osnovnih i srednjih škola Istarske županije u području darovitosti.
 
SŠMB
 
Print Friendly, PDF & Email