NEWS

Osumnjičen za pokušaj ubojstva i kaznena djela iz domene kriminaliteta droga

24.04.2024. 12:04; ; Početna / Crna kronika / Osumnjičen za pokušaj ubojstva i kaznena djela iz domene kriminaliteta droga
apolicajac i vozilo2 - pu istarska

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnjak počinio kaznena djela ubojstvo (u pokušaju), omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Njega se sumnjiči da je 21. travnja oko 5 sati u prizemlju zgrade u ulici Tina Ujevića u Poreču, nakon verbalnog sukoba i naguravanja, nekoliko puta udario 32-godišnjaka, a potom ga oštrim predmetom ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Također ga se sumnjiči da je u noći sa 20. na 21. travnja u stanu na području Poreča, trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu Bosne i Hercegovine.

Prilikom uhićenja 23. travnja, kod 33-godišnjaka su pronađena dva pvc paketića s amfetaminom bruto težine 3,3 grama namijenjena daljnjoj preprodaji, a prilikom pretrage stana koji koristi osumnjičeni pronađena su još dva pvc paketića amfetamina ukupno bruto težine 89,2 grama, digitalna vaga i aparat za vakumiranje.

Muškarac je tijekom jutra predan u pritvorsku jedinicu policije.

 

Print Friendly, PDF & Email