NEWS

Pozivamo Vas na dan zabave, opuštanja i obiteljskog druženja u Funtani u srijedu, 1. svibnja

1_MAJ_FUN_23 21
25.04.2024. 13:10; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Pozivamo Vas na dan zabave, opuštanja i obiteljskog druženja u Funtani u srijedu, 1. svibnja
Udruga za djecu i mlade “Na izvorima prijateljstva” Funtana poziva Vas da im se pridružite u proslavi 1. maja – Praznika rada na poznatoj lokaciji sportskog igrališta ‘Perila’, gdje ćete od 12:00 sati uživati uz glazbu, turnire, obiteljske igre, sport i druženje s prijateljima i obitelji. Ne zaboravite probati ovogodišnji grah i neizbježan roštilj !
 
Za sudjelovanje u obiteljskim igrama potrebno je da timovi sadrže barem jednu odraslu osobu, a prijave su otvorene do 30. travnja 2024. do 14:00 sati.
Timovi trebaju imati najmanje četiri, a najviše osam članova. Prijave se vrše putem linka za prijave, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama kako biste osigurali svoje mjesto. Ukoliko bude moguće, prijave na licu mjesta bit će otvorene samo za grupe koje već imaju formirane timove od najmanje četiri člana.
 
Za sportske turnire (odbojku, nogomet) prijave će se vršiti na samom događaju, dok obitelji koje ne sudjeluju u obiteljskim igrama mogu uživati u drugim izazovima poput Čovječe ne ljuti se, šaha, graničara i drugih aktivnosti.
 
Organizatori su za sve posjetitelje Prvomajske fešte u Funtani osigurali marendu i osvježenje (do isteka zaliha), a sudionicima obiteljskih igara i prigodne prvomajske majice.
 
Proslava 1. maja pruža priliku za zabavu i igru, stoga ovu nezaboravnu manifestaciju u Funtani nemojte propustiti!
 
Za dodatne informacije i prijave, posjetite društvene stranice TZ Funtana, Udruge za djecu i mlade ‘Na izvorima prijateljstva’ Funtana ili službene web stranice Općine Funtana.
 
*Program započinje od 12.00 h*
 
Sportske igre i turniri ( malonogometni odbojkaški …)

13.00 h Start obiteljskih igara (obiteljska štafeta, jaja na žlici, kariola, skakanje u vreći…)

14.30 h Marenda (fažol i roštilj)

15:00 h Nastavak natjecateljskih igara i proglašenje najboljih

15.30 h Potezanje konopa te nastavak druženja uz glazbu, iće i piće
 
*Proslava 1. Maja pruža priliku za zabavu i igru.Ovu u Funtani nemojte propustiti!*
 
Vidimo se na Perilima!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email