NEWS

Izjava predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo o događajima prije početka devete sjednice

adriano-jakus
19.04.2018. 20:22; Učitavanja: 752; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Izjava predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo o događajima prije početka devete sjednice

Izjavu predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo povodom događaja prije početka devete sjednice, 19. travnja 2018., prenosimo u cijelosti:

Ovdje se radilo o grubom kršenju Poslovnika o radu Gradskog vijeća, kao i o pokušaju neovlaštenog snimanja sjednice vijeća od strane pojedinaca s ciljem zlouporabe snimke, a koji za to nije imao niti je tražio suglasnost ostalih kolega vijećnika kao ni stručnih službi Grada.

Kao predsjednik Gradskog vijeća imam obavezu i dužnost voditi racuna o poštivanju i pridržavanju Poslovnika o radu Gradskog vijeća i štititi dignitet ovog najvišeg predstavničkog tijela građana.

Sjednice Gradskog vijeća otvorene su za javnost i mediji se redovno pozivaju na sjednice sa kojih ovlašteni i akreditirani predstavnici medija na objektivan i nepristran način prenose događaje i informiraju javnost, dok se ovdje radilo o uzurpiranju javnog interesa na uštrb privatnog što nisam smio dozvoliti.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo

Adriano Jakus

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S