NEWS

Zanimljivi praznici s DND-om Poreč

hvatacisnova2
10.04.2018. 17:39; Učitavanja: 118; Početna / Lifestyle / Zabava / Zanimljivi praznici s DND-om Poreč

Društvo Naša djeca Poreč i ove je godine prirpemilo zabavne i kreativne radionice za osnovnoškolce u vrijeme proljetnih praznika. Od ponedjeljka 3. 4. do subote 7. 4. održane su četiri radionice na različite teme, a posljednja je trajala dva dana.

Ciklus je otvoren izradom hvatača snova, nastavljen izradom nakita, potom izradom formula 1, odnosno bolida koje su djeca pokrenula elektromotorima. Sve radionice osmislila je i vodila nova tajnica DND-a Gabrijela Močibob, a radilo se u prostoru DND-a i s materijalom koji su djeca reciklirala.

Posljednja radionica preseljena je na otvoreno, u dvorište nekadašnjeg remonta. Tamo je u petak poslije podne i u subotu dopodne Venis Gregurović vodila likovnu radionicu – djeca su zajednički oslikavala ogromno platno koje će biti promovirano u programu koji DND priprema za Dan grada, 28. travnja.

Sve radionice za djecu su bile besplatne, sav materijal i alat koji su koristili osigurao je DND, ono što su izradili ponijeli su doma, a ukupno ih je u proljetnim radionicama bilo 58 – dječaka i djevojčica podjednako. Nekoliko djece prošlo je kroz nekoliko ili sve četiri radionice.

DND

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S