UPIŠITE UBRZANI TEČAJ FOTOGRAFIJE NA 7. POREČ DOXU

porec-dox17
13.10.2017. 20:58; Učitavanja: 195; Početna / Obavijesti / Natječaji / UPIŠITE UBRZANI TEČAJ FOTOGRAFIJE NA 7. POREČ DOXU

Pučko otvoreno učilište Poreč poziva Vas na nove ubrzane tečajeve obrade i animacije fotografije koji će se održati u sklopu 7. Poreč Doxa, međunarodnog festivala dokumentarnog filma.

Tečaj obrade fotografije (Adobe Photoshop) održavat će se svakodnevno od 23. do 28. listopada, a tečaj animacije fotografije (Adobe Photoshop, Premiere i After Effects) od 22. do 28 listopada, u popodnevnim satima*.

Završni radovi s tečaja animacije fotografije (kratki filmovi o Poreču) bit će prikazani u programu 7. Poreč Doxa (6.-11.2017.).

Voditelji tečajeva:

filmski snimatelj, međunarodno priznati fotograf i pedagog Rajko Bizjak iz Slovenije te animator i crtač stripova Rolando Peharec iz Hrvatske.

Cijene tečajeva:

  • tečaj obrade fotografije u Photoshopu: 700 kn
  • tečaj animacije fotografije u Photoshopu, Premiereu i After Effectsu (snimanje kratkog filma s animiranim fotografijama, tematski povezano uz Poreč): 1000 kn.

Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, adresu, broj telefona, godinu rođenja te kratki životopis polaznika, a primaju se do 18. listopada na mail: [email protected].

*Termini održavanja bit će prilagođeni polaznicima.

Ove si jeseni poklonite znanje i probudite svoju kreativnost!

Čekamo Vas!

Vaše Pučko otvoreno učilište Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Max Friday