NEWS

Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića obišli Valamar Island Resort Isabella

Otok
14.05.2018. 09:21; Učitavanja: 357; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića obišli Valamar Island Resort Isabella

Učenici porečke Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića u pratnji profesorica Engleskog jezika i književnosti obišli su u srijedu 2. svibnja Valamarov Island Resort Isabella.
Želji učenika da posjete ovaj prije tri godine obnovljeni turistički kompleks, koji im je iako smješten na otoku nadomak grada, djelovao nedostižan, na zamolbu školskog aktiva profesora engleskog jezika, udovoljio je direktor hotela Denis Prevolšek.
Domaćin i vodič učenicima po Otoku bio je Nino Jurcan, njegov zamjenik i bivši učenik Škole, koji je spremno odgovarao na pitanja učenika, kako o kompleksu, tako i o putu koji je on osobno prošao da bi od učenika TUŠ-a Antona Štifanića došao do mjesta zamjenika direktora u Valamarov luksuznom odmaralištu.

Tom su prilikom učenici obišli smještajne kapacitete, uključujući i ekskluzivni smještaj s pet zvjezdica, Isabella V Level Miramare, dvorac Isabella V Level Castle te Isabella V Level Villas. Doznali su sve o popratnim i dodatnim sadržajima koji prate ovaj vrhunski smještaj, od bazena, preko sportskih i zabavnih aktivnosti do restorana.
Učenike su pak posebno oduševile prekrasne panorame koje se pružaju s mnogobrojnih punktova na Otoku te nisu propustili međusobno se fotografirati za uspomenu ili pak napraviti lijepu profilnu fotografiju za neku od društvenih mreža.

Danijela Banko, prof.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S