NEWS

Stručni posjet poljskih učenika i nastavnika TUŠ A. Štifanića

IMG_7893
04.10.2017. 11:35; Učitavanja: 100; Početna / Lifestyle / Ostalo / Stručni posjet poljskih učenika i nastavnika TUŠ A. Štifanića

U okviru suradnje Istarske županije s poljskom regijom Malopolska Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč 13. i 14. rujna 2017. ugostila je skupinu od 7 učenika i 6 nastavnika Škole za ugostiteljstvo i turizam Myslenice iz Krakova te zamjenicu pročelnika za obrazovanje i cjeloživotno obrazovanje Agatu Suszczynsku i višeg stručnog suradnika za međunarodnu suradnju regije Malopolska,  Piotra Grezeskowa.

Tijekom posjeta porečki i poljski učenici predstavili su svoje škole i razmijenjeni su primjeri dobre prakse. Dogovoren je nastavak suradnje na prijavljivanju konkretnoga projekta iz programa Erasmus+ za 2018./2019. godinu u kojemu su definirani ciljevi i aktivnosti.

Gostima je organiziran obilazak Škole i degustacija koju su pripremili učenici 3. razreda kuhara i konobara. U sklopu posjeta Istarskoj županiji i Školi, gostima iz Poljske koji su bili smješteni u Poreču, u srijedu 13. rujna organiziran je obilazak Resorta Valamar Isabella na otoku sv. Nikola. Našu vodeću turističku kompaniju Valamar Riviera d.d. i Resort Isabella na otoku sv. Nikola gostima iz Poljske prezentirali su djelatnici Valamara. Posjet su vodile i organizirale prof. Vilma Čehić-Janjuš, prof. Tatjana Gulić Pisarević i prof. Andrea Ožanić.

 

prof. Vilma Čehić-Janjuš

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S