NEWS

Priprema se treći po redu festival piva u Lanterna Premium Camping Resortu

Beer fest 3
03.08.2018. 13:53; Učitavanja: 219; Početna / Lifestyle / Zabava / Priprema se treći po redu festival piva u Lanterna Premium Camping Resortu

Nakon dva uspješna Beer Festa, koji su se u srpnju održali u sklopu ljetnog festivala Lanterna Summer Nights, 7. i 8. kolovoza na Piazzi u kampu će se održati i njegovo treće izdanje

 Posljednji od ukupno tri Beer Festa u sklopu ljetnog festivala Lanterna Summer Nights na rasporedu je 7. i 8. kolovoza u Lanterna Premium Camping Resortu. Program počinje na Piazzi već u 18 sati, a koncerti publici već poznatih bendova oko 20 sati. Prvog dana na pozornicu će stati izvrstan domaći goransko-istarski ansambl Ausswinkl, a sutradan će se za pravu ‘pivsku’ atmosferu pobrinuti austrijski bend Die Lauser koji je na poluotoku Lanterna već nastupio u sklopu Oktoberfesta.

Hladno pivo pratit će i prigodna gastronomska ponuda pa će posjetitelji nakon ukusnih mesnih zalogaja s roštilja moći lako utažiti žeđ. Drugi dan trećeg Beer Festa bit će poseban i zbog vatrometa koji organizatori pripremaju, a u srijedu oko 22.30 će biti i izvlačenje tombole. Čak je šest nagrada, a prva ujedno i najprimamljivija. Naime, prva nagrada je tri dana besplatnog boravka u Lanterna Premium Camping Resortu za dvije odrasle osobe, druga Dolphine Excursion za dvoje odraslih i dvoje djece, treća Fish Picnic, četvrta posjet Aquacoloursu, peta pola sata vožnje buggyjem i šesta Beer Fest majica. Zabave u kampu neće nedostajati.

Ako niste ljubitelji piva, sigurno će neki od ostalih programa u sklopu festivala Lanterna Summer Nights privući vašu pažnju. Tako se u četvrtak organizira zabavni i interaktivni tematski party inspiriran divljim zapadom, dok vas u petak i subotu očekuje odlična glazba uz bendove Etaloni i The A! kao dio programa Dance & Music. 

Festival Lanterna Summer Nights osigurava gotovo tri mjeseca zabave za sve generacije, jer sve do 30. kolovoza gosti i posjetitelji mogu uživati u zabavnim programima koji se odvijaju na centralnom trgu Piazza i plaži Adria u Lanterna Premium Camping Resortu, u ulici Borgo u Taru ili u Solaris Camping Resortu. Uz šum mora i dobar film gosti mogu uživati u kinu na otvorenom ili ponedjeljkom pak naučiti nešto o vinu, craft pivu i koktelima, a ljubiteljima dobrog zvuka zasigurno je najatraktivniji program Special Events u sklopu kojeg su na ljetnoj pozornici Piazze  već nastupili Queen i The Beatles Tribute bendovi, a posjetitelje očekuju još koncerti Red Hot Chili Peppers i James Brown Tribute benda.

Inače, festival Lanterna Summer Nights je realiziran u suradnji Turističke zajednice Tar Vabriga  i Valamar Riviere, a tijekom programa festivala ulaz u Lanterna Premium Camping Resort otvoren je za sve zainteresirane posjetitelje i ne naplaćuje se. Više informacija o programu, lokacijama i satnicama dostupno je na  www.lanternasummernights.com i na Facebook stranici Lanterna Premium Camping Resorta.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2