NEWS

Porečki obrtnik Mario Paliska dobitnik nagrade HOK-e Zlatne ruke

mario-paliska
02.07.2018. 15:49; Učitavanja: 449; Početna / Gospodarstvo / Porečki obrtnik Mario Paliska dobitnik nagrade HOK-e Zlatne ruke

Naš, porečki obrtnik g. Mario Paliska ovogodišnji je dobitnik najvećeg priznanja za rad Hrvatske obrtničke komore “Zlatne ruke”. Uz g. Palisku, vlasnika obrta za trgovinu, proizvodnju i sport MARED, ovo priznanje su dobili: AIvan Galičić iz Valpova, vlasnik obrta AUTOCENTAR IVICA, Stjepan Knežević iz Zadra, vlasnik ugostiteljskog obrta STIPE, Ivan Kostelac iz Pitomače, vlasnik graditeljskog obrta KOGRAD, te Darko Stanković iz Karlovca, vlasnik obrta KLESARSTVO STANKOVIĆ.

Obrt Maria Paliske je osnovan 1992. i kontinuirano posluje do danas. Naš obrtnik otac je dvoje djece. Djeca su nastavila obrtničku tradiciju i oboje su trenutačno obrtnici. G. Paliska se istaknuo u svojem radnom vijeku kao izrazito usredotočen i aktivan član tijela komrorskog sustava. U tijela Udruženja obrtnika Poreč pristupio je 1993. godine i to u Izvršni odbor Sekcije trgovaca. Od tada je aktuvan u tijelima komorskog sustava na više pozicija i zaduženja. G. Paliska je 8 godina obnašao funkciju predsjednika Obrtničke komore Istarske županije na čijem je čelu nastojao povezati obrtništvo s lokalnom samoupravom i mnogim organizacijama u susjednim zemljama.

Udruženje Obrtnika Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S