NEWS

Porečki “jockeri” s klupe uzrokovali preokret

08.04.2018. 08:34; Učitavanja: 238; Početna / Sport / Porečki “jockeri” s klupe uzrokovali preokret
Videkić-Kepčija

Kada na poluvremenu uvedete dvojicu igrača s klupe i onda vam oni vrate s dvama golovima, istovremeno preokrenuvši rezultat iz 0:1 u 2:1, e tada je to znak da ste dobar trener. No, da ne bismo pretjerano hvalili domaćeg stratega moramo napomenuti da su ipak igrači koji su ušli u nastavku klase, od kojih se i očekuje zabijanje golova.

Gosti su čvrsto i organizirano ušli u utakmicu, čekajući svoje prilike iz kontri i polukontri, a jednu su takvu i iskoristili nakon pogreške veznog reda domaćina Florian Fumić zabija u smiraj prvoga poluvremena i gosti odlaze na odmor s vodstvom.

Na poluvremenu se događa gore opisani scenarij, a u 57. minuti prvi “jocker” Matko Videkić maestralno zabija s 25 metara iz prve u rašlje.  Stisli su domaćini nakon toga još više, a plod tome dolazi u 80. minuti kada David Dujanić biva srušen u šesnaestercu, sudac Tomačić pokazuje na najstrožu kaznu, a “jocker” broj dva, Kepčija, realizira istu za tri (velika) porečka boda.

Elvis Uravić, istrasport.eu


POREČ – SRC Veli Jože – GLEDATELJA: 100

TREĆA HNL ZAPAD – 22. KOLO – SUDAC: Martin Tomačić (Draganići)

JADRAN – KRK 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Fumić 42′, 1:1 Videkić 57′, 2:1 Kepčija 80′ – 11m

Žuti kartoni:  Belušić, Ilić, Videkić, Dujanić (Jadran), Kurolt, Turkalj (Krk)

JADRAN: Milocani, Belušić, Ilić, Ereiz, Šoškić, Šegon (od 80. Banić), Đurić, Vlizlo (od 46. Kepčija), Tikas, Dujanić, Radman (od 46. Videkić)
Trener: Danijel Jumić

KRK: Nicoletti, Fumić, Con, Masnjak (od 78. Rošić), Čuturilo, Alilović (od 50. Buršić), Turkalj, Kurolt, Begić, Malinić, Vidas
Trener: Tomica Veljačić

Print Friendly, PDF & Email