Obavijest o slanju uplatnica za boravišnu pristojbu

53-Poreč-Smještaj-kod-domaćina
06.07.2017. 18:32; Učitavanja: 363; Početna / Obavijesti / Obavijest o slanju uplatnica za boravišnu pristojbu

Poštovani iznajmljivači,

prema Zakonu o boravišnoj pristojbi (NN 152/08, 59/09, 30/14) osobe koje pružaju ugostiteljske usluge smještaja u domaćinstvu plaćaju godišnji paušalni iznos boravišne pristojbe za svaki krevet. Na dodatne (pomoćne) krevete ne plaća se godišnji paušalni iznos boravišne pristojbe.

Paušalni iznos boravišne pristojbe uplaćuje se u tri jednaka obroka, s time da prvi obrok dospijeva 31. srpnja, drugi 31. kolovoza, a treći 30. rujna tekuće godine.

Ovim putem obavještavamo Vas da se od ove godine uplatnice za boravišnu pristojbu neće slati na kućnu adresu kao što je do sada bila praksa.

Uplatnice su dostupne u sustavu eVisitor nakon što se ulogirate u sustav, pod rubrikom FINANCIJE – UPLATNICA kao i na naslovnoj strani (Uplatnica – link).

Ukoliko niste u mogućnosti sami ispisati uplatnicu, možete ju preuzeti u Informativnom centru Turističke zajednice, svakim danom od 08,00 do 22,00 sata.

Molimo Vas da svoju obvezu podmirite u propisanom roku.

Za eventualne nejasnoće ili pojašnjenja možete nam se obratiti na broj telefona 451 293 ili na e-mail [email protected].

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POREČA

 

Print Friendly, PDF & Email
Lanterna summer nights