NEWS

Nova kućica i sanitarni čvor za porečko taksi stajalište

stara cekanoica
29.10.2018. 14:46; Učitavanja: 401; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nova kućica i sanitarni čvor za porečko taksi stajalište

Počelo je uređenje taksi stajališta u ulici K. Huguesa, kod porečkog autobusnog kolodvora. U sklopu radova postojeća derutna kućica zamijenit će se novom montažnom kućicom, koja će biti opremljena i satiranim čvorom za potrebe taksista koji na tom punktu borave veći dio dana.

Izgradnja priključaka budućeg objekta na komunalnu infrastrukturu već je počela, a slijedi sanacija betonskog podesta na koji će se kroz dva tjedna dopremiti i montirati nova montažna kućica za potrebe taksista.

Investitor je Grad Poreč-Parenzo, a pripremne radove te izgradnju komunalnih priključaka izvodi Obrt za usluge prijevoza i građevinske mehanizacije VEŽNAVER iz Poreča. Ugovorni troškovi iznose nešto manje od 69.000,00 kn + PDV. Montažna kućica za taksiste nabavit će se, temeljem važećeg Ugovora, putem tvrtke KOVA d.o.o. iz Velike Gorice, a cijena usluge zajedno s montažom, iznosit će nešto manje od 74.000,00 + PDV.

Nakon dovršenih građevinskih radova i montaže nove kućice, vizura taksi stajališta poprimit će znatno ljepši izgled, što lideru hrvatskog turizma i priliči, na zadovoljstvo ponajprije taksista, ali i građana grada Poreča i turista.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX opće  S