Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča

letak ZG korice 2017 2
15.11.2017. 09:23; Učitavanja: 147; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča

Mladi ljudi razvojno su osjetljiva skupina i najrizičniji za razvoj ovisnosti! Tijekom rasta i razvoja istražuju, eksperimentiraju, radoznali su, često povodljivi ali i spremni na učenje.  Baš zato su preventivni programi, osmišljene stručne inicijative i programi za djecu i mlade vrlo važni,  upečatljivi i vrijedni za zdravo odrastanje.

Porečkim programom u Mjesecu borbe protiv ovisnosti, od 15.11. do 15.12. , svake godine obilježava se završnica cjelogodišnjih preventivnih zaštitnih programa za mlade.  I ove godine mladi će biti uključeni u radionice, projekte, kviz, susretati se sa stručnjacima iz oblasti rada sa ovisnicima, biti sudionici okruglih stolova, pripremati izložbe na temu zdravih životnih izbora te tako usmjeravati vlastito ponašanje i svoje izbore , učiti donositi odgovorne odluke kako bi odrasli neovisni.

Pozivamo vas da i ove godine popratite i podržite porečki program „Zajedno protiv ovisnosti“ za zdravlje djece i mladih Poreča.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max Friday