NEWS

Iva Gortan i Organic People u srijedu na 24. Jazzu u lapidariju

iva gortan_organic people
16.07.2019. 11:48; Učitavanja: 118; Početna / Lifestyle / Zabava / Iva Gortan i Organic People u srijedu na 24. Jazzu u lapidariju

Treći tjedan porečkog džez-festivala rezerviran je za domaće snage. Nakon fenomenalnog koncerta Zvjezdan Ružić Sexteta prošloga tjedna sutra će na 24. Jazzu u lapidariju u 21 sat nastupiti glazbenici Iva Gortan, Luka Žužić, Alex Brajković, Matija Poropat i Nenad Mirt udruženi u sastav naziva Organic People.

Nakon otvorenja festivala s Aleksandar Dujin Orkestrom u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine uslijedila je još jedna glazbena poslastica. Zvjezdan Ružić Sextet potpuno je oduševio sve prisutne u srijedu na 24. Jazzu u lapidariju. Uz čarobne skladbe sa sva tri autorska albuma i Porinom nagrađenu “Morešku” za kraj publika je otputovala u kreativni svijet pun emocija koje su doticale svakim savršeno izvedenim tonom.

Do kraja festivala još je šest koncerata koji se svake srijede do kraja sezone održavaju uz besplatan ulaz, a u srpnju će publika uz Organic People uživati i u nastupima Denise Jannah iz Nizozemske i Mouth of Sundays iz Austrije. Organic People, koji nastupaju sutra, čine omiljeni istarski vokal i nekadašnja polufinalistica glazbenog showa The Voice Iva Gortan u pratnji izvrsnih Žužića na trombonu, Brajkovića na bubnjevima, Poropata na klaviru i Mirta na kontrabasu.

Koncert počinje u 21 sat, ulaz je slobodan, a kompletan program 24. Jazza u lapidariju dostupan je na mrežnim stranicama porečkog Učilišta, organizatora festivala, te na društvenim mrežama. Jazz u lapidariju održava se od 3. srpnja do 28. kolovoza u sklopu Poreč Open Air Festivala, pod pokroviteljstvom Grada Poreča – Parenzo, Turističke zajednice Grada Poreča i Ministarstva kulture Republike Hrvatske te u suradnji s Valamar Rivijerom i Austrijskim kulturnim forumom.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S