NEWS

Danas na Adventu Poreč popularni Elemental i predstava udruge Birikina, u subotu nastupaju Gelato Sisters, a Slatko jutro premješteno za nedjelju

011_manuel_paljuh
07.12.2018. 18:51; Učitavanja: 422; Početna / Lifestyle / Zabava / Danas na Adventu Poreč popularni Elemental i predstava udruge Birikina, u subotu nastupaju Gelato Sisters, a Slatko jutro premješteno za nedjelju

Na programu Adventa Poreč na Trgu Matije Gupca očekuje nas, danas, 7.12.2018.u 18 sati predstava pulske udruge Birikina pod nazivom „ Tko je Vidku sašio košuljicu“. Od 20 sati, okupljene će zabavljati popularna grupa Elemetal XX.

U subotu 08.12.2018. u 18 sati na programu je „Šumska božićna pustolovina“, dječja predstava u izvedbi IRTA-e., a od 20 sati publiku će zabavljati Gelato Sisters, atraktivni ‘pin up’ vokalni ženski trio sastavljen od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom. Slatko jutro koje je bilo zakazano za subotu ujutro, premješteno je u nedjelju 09.12. u 10 sati, a riječ je o besplatnoj degustaciji čokoladnih i božićnih slastica učenika Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića, dok će se za glazbenu podlogu pobrinuti Porečki delfini.

Advent Poreč ove godine donosi besplatno klizanje i najam opreme za sve tijekom cijelog trajanja adventa, bogato gastronomsku ponudu, više od trideset koncerata – Psihomodo pop, Elemental, Alen Vitasović i Šajeta, Gustafi, Bijelo dugme tribute band, Night Express, Pavel.. Tu su i dječje predstave, 1400 poklona za najmlađe Porečanke i Porečane, te čak četiri dočeka Nove godine, uz glavnu zvijezdu – Zdravka Čolića na Trgu slobode.

Novitet je prošireno izdanje živih jaslica – gostiju iz Sv. Lovreča, koje se od ove godine održavaju na Trgu Matije Gupca i Trgu Marafor, uz svetu obitelj, anđele, brojne zanate i životinje. Tradicionalno će se održati manifestacije Slatko jutro subotom, u suradnji s TUŠ Antnona Štifanića i Badnje jutro 24. prosinca z besplatni bakalaj i vino za sve. Tradicionalno, Pučko otvoreno učilište ugostit će gospel koncert 19. prosinca, dok će se 30. prosinca na Trgu Matije Gupca održati lutrija Društva invalida Poreč. Po prvi put, ove godine u goste dolazi i Slatka Istra iz Vižinade, čiji će članovi svoju bogatu i kvalitetnu ponudu slastica ponuditi na Trgu Matije Gupca 22. prosinca. Istog će se dana, po prvi put, održati i Adventska utrka, za koju se prijave uskoro otvaraju, a bit će humanitarnog karaktera.

Partneri Adventa Poreč su Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec   

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S