NEWS

Odlična Dora Popec (stolnoteniski klub Jadran) na 36. Kupu Grada Rijeke

20190309_184332
13.03.2019. 22:18; Učitavanja: 55; Početna / Sport / Odlična Dora Popec (stolnoteniski klub Jadran) na 36. Kupu Grada Rijeke

U organizaciji STŠK SRDOČI održan je 36.kup Grada Rijeke, na kojem je nastupilo 227 igrača i igračica. U kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta za Jadran su nastupili : Nika Radović, Doris Devčić i Lukas Škaljić.
U kategoriji kadetkinja i kadeta nastupili su: Dora Popec i Jan Križanec. Dora je nastupila i u konkurenciji juniorki. Najviše uspjeha imala je Dora koja je u kategoriji kadetkinja zauzela drugo mjesto, te u juniorskoj konkurenciji ostvarila odličan rezultat zauzevši 3 mjesto. Koristim priliku čestitati Dori na odličnom uspjehu.

Sljedeći vikend biti će aktivan za sve članove STK Jadran. U dvorani Žatika točnije 17.03. (nedjelja) održava se pojedinačno prvenstvo Istarske županije, svih dobnih kategorija, stoga pozivamo sve ljubitelje bijele loptice da posjete dvoranu Žatika. Šenkovec je rezerviran ovaj vikend za najboljih 12 kadetkinja Hrvatske, gdje će STOLNOTENISKI KLUB JADRAN IMATI SVOJU PRESTAVNICU.

Turnir se igra dva dana gdje igrači/ce igraju međusobno.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX S – do 200919