NEWS

U petak i subotu u kinu…

idemo-u-kino
06.05.2024. 14:42; ; Početna / Obavijesti / U petak i subotu u kinu…

petak, 10. 5. i subota, 11. 5. u 19.00

KUNG FU PANDA 4
izvorno ime: Kung Fu Panda 4
režija: Mike Mitchell, Stephanie Stine
uloge: Franjo Dijak, Branimir Vidić, Dražen Kühn, Ljubomir Kerekeš, Aleksandar Cvjetković, Mia Krajcar, Mirta Zečević, Mirela Brekalo Popović, Magic Leon, Ivan Đuričić
žanr: animirani, obiteljski, komedija, avantura
trajanje: 94 minute

Ovog se proljeća vraća najnevjerojatniji majstor kungfua na svijetu – panda Po! U urnebesnom novom poglavlju omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa. Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika sudbina je pozvala da se napokon… Odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleodijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije no što može preuzeti svoju novu, uzvišenu poziciju.

 

petak, 10. 5. i subota, 11. 5. u 21.00

IZAZIVAČI
izvorno ime: Challengers
režija: Luca Guadagnino
uloge: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist
žanr: drama, romansa/ljubavni, sportski
trajanje: 132 minute

Redatelj Luca Guadagnino, poznat po besprijekornom smislu za estetiku, na velika se platna vraća s atraktivnom dramom „Izazivači“ i briljantnom Zendayom u glavnoj ulozi!

Tashi, nekoć budućnost tenisa, trenirala je svog supruga Arta za uspjeh na Grand Slam turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru niže razine, tzv. Challenger, gdje će se suočiti s Patrickom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju kompliciranu povijest.

Print Friendly, PDF & Email