NEWS

Pulska tvrtka Namještaj Mima donirala namještaj za prostorije porečke hitne pomoći

donacija (1)
06.05.2024. 12:14; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Pulska tvrtka Namještaj Mima donirala namještaj za prostorije porečke hitne pomoći

Vrijednu donaciju u obliku kuhinjskog namještaja donirala je pulska tvrtka Namještaj Mima porečkoj Ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, nakon što je već ranije ista tvrtka donirala porečku ispostavu potrebnim namještajem. Službena primopredaja donacije izvršena je danas u prostorima porečke Ispostave, a prisustvovali su joj uz predstavnike donatora – Irinu Brubnjak, kreativnu specijalisticu marketinga u pulskoj Mimi i voditeljicu salona Doris Borovinu, voditeljica porečke Ispostave Petra Radić i Edin Hodžić, glavni tehničar Zavoda, kao i gradska vijećnica Gordana Šušljik, posrednica u ovoj donaciji.

Prostor u kojem borave liječnici i medicinsko osoblje prostor je koji se koristi 24/7, 365 dana u godini, gdje smjene traju i po 12 sati, stoga im je vrlo važno da imaju adekvatan prostor u kojemu borave između intervencija. Odlučili su im pomoći, kažu iz Mime, jer pomažući Hitnoj pomoći, pomažu svim građanima.

– Već dugi niz godina uključeni smo u društveno odgovoran koncept poslovanja kroz podršku rada udruga i institucija u našoj zajednici. Na ovaj način želimo zahvaliti osoblju porečke Hitne pomoći za njihov trud i svakodnevnu brigu o pacijentima. Nadamo se kako će ova donacija osoblju olakšati rad i boravak u zajedničkom prostoru učiniti ugodnijim., kazala je Brubnjak.

Tim porečke Hitne zahvalio se donatorima i posrednici na vrijednoj donaciji, ustvrdivši da je sad zajednički prostor sada već gotovo u potpunosti opremljen zahvaljujući donaciji Mime,  uručivši im zahvalnicu. Prostorije hitne i dežurnu ekipu obišao je i porečki gradonačelnik Loris Peršurić, zahvalivši se na primjeru društveno-odgovornog poslovanja, jer Mima kontinuirano donira i pomaže rad porečke hitne.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email