NEWS

Boćanje: Đordano Ferenac iz Istre Poreč prvak Istre u brzinskom izbijanju

Juniori brzinsko
21.06.2019. 13:30; Učitavanja: 164; Početna / Sport / Boćanje: Đordano Ferenac iz Istre Poreč prvak Istre u brzinskom izbijanju

Natjecanjem u brzinskom i preciznom izbijanju, održanim u Pazinskim Novakima, zaključena su ovogodišnja juniorska prvenstva Istre.

Naslov prvaka u brzinskom izbijanju osvojio je Đordano Ferenac iz Istre Poreč koji je u finalnoj seriji ostvario i najbolji rezultat prvenstva od 30 pogodaka. Titula viceprvaka pripala je prošlogodišnjem pobjedniku Filipu Matijašiću, a brončane medalje trećeplasiranom Adrianu Radoli također iz Pazina, te četvrtom Karlu Pavletiću iz Roča.

U preciznom izbijanju zlatno odličje je osvojio Pavletić savladavši tek nakon dodatne serije izbijanja u finalu Matijašića. Brončane kolajne su pripale trećeplasiranom Ferencu i četvrtom Samuelu Majcanu iz Vrha. Pavletić je ostvario i najbolji rezultat prvenstva od 19 punata u drugoj kvalifikacijskoj seriji. 

Pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske, koje će se od 10. do 14. srpnja održati u Sinju, stekli su trojica prvoplasiranih u svakoj disciplini.

(IBS)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S