NEWS

Stavite plavu kapicu i ludo se zabavite na novigradskom ispraćaju stare godine Goodbye 2023!

81001978_2824821237596515_7703182892309938176_n
27.12.2023. 19:04; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Stavite plavu kapicu i ludo se zabavite na novigradskom ispraćaju stare godine Goodbye 2023!

Svojim planovima za ispraćaj stare godine 31. prosinca svakako dodajte i vrhunski provod koji kreće od 14 sati ispred Sportske dvorane u Novigradu! Jer i ovog Silvestrova Novigrad vas poziva da ispratite godinu na izmaku na najljepši način, uz druženje i obilje zabave na manifestaciji Goodbye 2023.

Zabavni program započet će s veselim aktivnostima namijenjenima djeci, pa će tu biti facepaintinga i animatora koji će se pobrinuti da klincima bude zanimljivo i sadržajno. Cijelu će priču pratiti odlična glazba uz koju možete do mile volje plesati i pjevati. Najprije će vas zagrijati DJ, a potom iskusni majstori dobre atmosfere –  Funbox band i Tu i tamo band. Druženje i zabava trajat će sve do večernjih sati, i naravno da će sastavni dio svega biti fina hrana i piće. Pa ćete do mile volje, po prigodnim cijenama, moći guštati u kuhanom vinu, kobasicama, ombolu, kiselom kupusu ili gljivarskom kotliću te istarskim slasticama. Ispraćaj stare godine bit će posebno obilježen odbrojavanjem u poslijepodnevnim satima.

A dok prštite od sreće i dobrog raspoloženja, okruženi obitelji, prijateljima, sugrađanima i brojnim posjetiteljima, svakako navratite do štanda s humanitarnim predznakom. Za tri eura moći ćete kupiti plavu kapicu Djeda Mraza te za dva eura odigrati lutriju koja vam može donijeti vrijedne nagrade. A ono najljepše u svemu je što sav prihod od prodanih kapica i srećki za lutriju ide za poboljšanje uvjeta rada i kupnju opreme novigradskih udruga.

Organizatori i pokrovitelji ovog događanja, koje je mnogima postalo najomiljeniji i nezaobilazan način ispraćaja stare godine, su Dobrovoljno vatrogasno društvo Neapolis, Udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla – Novigrad, Društvo gljivara Bujšine – Boletus, Društvo naša djeca Novigrad i druge novigradske udruge, Premium Image, Sportska dvorana Novigrad, Grad Novigrad-Cittanova i TZG Novigrad-Cittanova.

Vjerujte nam kad kažemo da vas 31. prosinca ispred Sportske dvorane u Novigradu čeka jedinstvena prilika da stvorite obilje lijepih uspomena i napunite se pozitivnom energijom u dobrom društvu, dok se svuda oko vas osjeća pravi blagdanski duh, sreća i zadovoljstvo. I zato – vidimo se na ispraćaju Goodbye 2023!

Sve novosti pratite na Facebook događaju “Goodbye 2023” na Facebook stranici Visit Novigrad Cittanova.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email