NEWS
HALF MARATON S

Advent Poreč: koncert Gustafa, Replay banda, Tedy Lion banda….predstave za djecu, izvlačenje novogodišnje lutrije Društva invalida i Tu i tamo bend, sve to još očekuje posjetitelje u ovoj godini

Advent Porec Avvento Parenzo (11)
27.12.2023. 18:51; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Advent Poreč: koncert Gustafa, Replay banda, Tedy Lion banda….predstave za djecu, izvlačenje novogodišnje lutrije Društva invalida i Tu i tamo bend, sve to još očekuje posjetitelje u ovoj godini

Advent Poreč ide dalje i trajat će sve do 7. siječnja 2024., a za velike i male na Trgu Matije Gupca, te prostorijama Gradske knjižnice, Pučkog otvorenog učilišta i gradskim ulicama nastavlja se bogat program.

Tako će večeras, u srijedu (27.12.) u 20 sati na Adventu Poreč nastupati Replay band, a sutra, u četvrtak (28.12.) nastupa Tedy Lion band u 19.00 sati.

U petak, 29. 12 djecu će zabaviti glumci Teatra Naranča predstavom „Orašar“ u 18.00 sati, a nakon njih, u 20.00 sati na pozornicu stupaju Gustafi, uvijek rado viđeni gosti na Adventu Poreč.

U subotu, 30. 12. na Trgu slobode od 11 sati okupljene i prolaznike zabavljat će Velvet Echoes Duo, a u isto vrijeme na Trgu Matije Gupca odvijat će se radionica origamija. U 16.30 na istom mjestu djeca će se zabavljati uz lutkarsku predstavu „Pale sam na svijetu“ udruge Birikina. U 19.00 sati održat će se izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč , uz zabavu mađioničara i Tu i tamo benda.

Svo to do, Silvestorva i ispraćaja Stare i dočeka Nove godine u koju će Porečane i goste uvesti popularni Petar Grašo sa svojim hitovima, a bit će tu i još puno dočeka.

Osim koncerata, na Trgu Matije Gupca posjetitelje očekuje i šarolika ponuda ića i pića, zabava za najmlađe, besplatno klizalište, i ljupka Kućica Djeda Mraza gdje mogu maštati, veseliti se i slikati s Djedom Mrazom.

Osigurano je besplatno parkiranje na velikom gradskom parkiralištu, a tijekom vikenda i blagdana vozi i besplatni adventski vlakić.

Bogat program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email