NEWS
LIDL – S posao

Porečke odbojkašice upisale poraz protiv ekipe OK Brda Split – OK POREČ: OK BRDA 0:3

2020-11-30_09h36_26
foto: screenshot Facebook OK Poreč
30.11.2020. 09:41; Učitavanja: 68; Početna / Sport i rekreacija / Porečke odbojkašice upisale poraz protiv ekipe OK Brda Split – OK POREČ: OK BRDA 0:3

Porečke odbojkašice odigrale su u dvorani SRC Velog Jože utakmicu 9. kola sa ekipom OK Brda Split, te ubilježile još jedan poraz 0:3 (16:25; 10:25; 12:25) za samo 57 minuta igre.

Što reći o utakmici koja traje manje od sat vremena u kojoj domaća ekipa osvaja 38 poena. Mlak servis, loš prijem, napad spor, bez bloka, loša igra u polju, a nasuprot njoj je tek nešto bolja gostujuća ekipa.

Porečankama nedostaje nekadašnja borbenost, inat, želja da se pokaže nešto više i jače od protivničke ekipe, kao da je nestala  želja za nadmetanjem i vjera u ekipu.

Ekipa Poreča nastupila je u sastavu: Kalčić Nika, Boras Nina, Banko Lea, Scoria Rebecca, Burilo Leana, Momić Erika, Poropar Ema, Pauletić Larisa, Plazinić Helena, Curać Doris, Katalina Ana, Hajmut Patricija.

Trener Salapura mora pronaći način kako da u ekipu unese žar i motiv ne za pobjedom, nego žar i želju za osvajanjem svakog pojedinog poena u setu. Porečke odbojkašice (na svojom krivicom) ušle su u bunar niza poraza iz kojeg izgleda kao da nema izlaza. Nažalost mlade igračice dovedene su u gotovo bezizlaznu situaciju igranja lige sa ekipama koje su, jednostavno rečeno, za klasu bolje.

Prije zimske pauze slijede još dvije utakmice, u Splitu sa ekipom OK Split, a u zadnjem jesenskom kolu u Poreč dolazi ekipa ŽOK Enna Vukovar, utakmice u kojima sa prikazanom igrom porečka ekipa vjerojatno nema što tražiti.

Zimska pauza je prilika da se odluči definitivno (možda ipak prekasno) što dalje, dali dovesti dvije do tri iskusne igračice i pokušati izboriti opstanak ili pustiti ovu ekipu da igra do kraja, a to znači ispadanje iz lige, što i nije tako loše ako se neće ponoviti crni scenarij koji je doživjela ekipa ŽOK Rovinja.

 

J.Z.

foto: screenshot Facebook OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email