NEWS

Gimnastičarke KREG Galatea u Austriji osvojile pregršt medalja

kreg1
04.04.2024. 12:46; ; Početna / Sport i rekreacija / Gimnastičarke KREG Galatea u Austriji osvojile pregršt medalja

Gimnastičarke kluba KREG Galatea proteklog su  vikenda sudjelovale na Međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici u Austriji. Na turniru su nastupale gimnastičarke klubova iz 6 država: Austrije, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Hrvatske iČeške.

U kategoriji A 2011 natjecala se gimnastičarka UmmaRamadani osvojila je 1. mjesto u višeboju te u vježbama s obručem, loptom i čunjevima

Lena Stanislava Mrkobrada natjecala se u kategoriji B 2013i ostvarila odličan rezultat osvojivši 2. mjesto u višeboju i u vježbama s obručem i loptom.

U kategoriji B Light 2013 nastupila je Gala Velenik te osvojila 1. mjesto u višeboju i vježbi s obručem. 

U grupnoj vježbi s 5 obruča u kategoriji mlađe kadetkinje nastupile su: Erina Abdiu, Mara Jurcan, Stefani Valenta, Aurora Jalaš i Nina Lucija Dobša te svojom vrhunskom izvedbom osvojile odlično 2. mjesto. Mlađe kadetkinje bile su uspješne i u individualnom programu te su više puta kročile na postolje, i u višeboju i po rekvizitima.

U najmlađoj kategoriji B Light 2015 nastupila je Lana Đuricte izvedbom vježbe bez rekvizita osvojila izvrsno 2. mjesto.

Viktorija Jovanovski natjecala se u kategoriji B Light 2016 teosvojila odlično 3. mjesto s vježbom bez rekvizita.

Čestitamo trenericama kluba KREG Galatea Eleni Bosykh i Anni Bosykh te svim gimnastičarkama na ostvarenim zavidnim rezultatima na ovom međunarodnom natjecanju.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email