NEWS

U petak, 25. svibnja multimedijalno predavanje putopisca Davora Rostuhara “Polarni san”

23.05.2018. 07:00; Učitavanja: 122; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U petak, 25. svibnja multimedijalno predavanje putopisca Davora Rostuhara “Polarni san”
image001

Što čovjek mora napraviti da bi ostvario svoj san?

Kako bi pronašao najbolji odgovor na to pitanje, Davor Rostuhar upustio se u veliki izazov i veliko istraživanje koji su ga odveli sve do samoga kraja svijeta. Postao je prvi Hrvat koji je pješice stigao od ruba Antarktike do Južnog pola. Ekspedicija je trajala 47 dana tijekom kojih je prešao 1163 km sam, bez dostave hrane, vukući svu opremu u saonicama teškim 135 kg, bez upotrebe vanjske energije…

Pozivamo Vas na multimedijalno predavanje „Polarni san“ kroz koje će nam putopisac Davor Rostuhar ispričati, slikom, riječju i zvukom, priču o začetku svojega sna do njegovog ostvarenja.  

Ovaj istraživač iza sebe ima niz uspješnih projekata i ekspedicija: put biciklom od Zagreba do Egipta, motociklom od Zagreba do Capetowna, sedam ekspedicija u džungle Amazone i Papue te druge. Autor je šest putopisnih knjiga te fotografskog projekta „National Geographic – Hrvatska iz zraka“.

Davor Rostuhar putovao je do samoga kraja svijeta, otisnuo se na putovanje duboko u samoga sebe. Očekuje nas zanimljiva večer, a pridružite nam se i Vi, u petak, 25. svibnja 2018. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici Poreč (Trg Marafor 3).

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S