Trovanje djece klorom na bazenu na Lanterni, 13-ero ih završilo u bolnici

bazen-lanterna2
foto: Ivan Grgat, 24sata.hr
09.07.2018. 18:59; Učitavanja: 399; Početna / Crna kronika / Trovanje djece klorom na bazenu na Lanterni, 13-ero ih završilo u bolnici

TRINAESTERO djece zatražilo je u ponedjeljak liječničku pomoć nakon kupanja u bazenu u turističkom naselju Lanterni u općini Tar-Vabrigi, u vlasništvu Valamara, izvijestila je policija, a u pulskoj Općoj bolnici doznaje se da su sva u dobrom stanju i da će se nakon promatranja vratiti u Poreč.

Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić rekla je za Hinu kako su sva djeca pregledana, da su u dobrom stanju i da će ih nakon detaljnog promatranja pustiti i vratiti u Poreč.

Istarska policija primila je u ponedjeljak oko 13 sati dojavu da u turističkom naselju Lanterni nekoliko djece ima problema s disanjem i kašljanjem, a sumnja se da je u bazenskoj vodi bila prevelika koncentracija klora. Istraga traje.

Policijski službenici obavit će očevid i poduzeti druge radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja. Dosad je liječničku pomoć zatražilo trinaestero djece u dobi od četiri do 15 godina koja imaju blaže smetnje s disanjem i povraćanjem, izvijestila je policijska službenica za odnose s javnošću Suzana Sokač.

Index.hr/HINA

Print Friendly, PDF & Email
max 2