NEWS

Postavlja se 14 reflektora na teniske terene uz OŠ Poreč, ubuduće mogući i noćni treninzi

teniski tereni
03.12.2018. 18:49; Učitavanja: 242; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Postavlja se 14 reflektora na teniske terene uz OŠ Poreč, ubuduće mogući i noćni treninzi

Počela je izgradnja rasvjete tenis terena koji se nalaze unutar sportsko-rekreacijskog centra „Veli Jože“ u Poreču, zbog proširenja vremenskog razdoblja treniranja, kako bi se moglo trenirati i u noćnim satima.

Radove izvodi gospodarski subjekt Obrt za elektroinstalacije “ELMA-AS”, temeljem provedenog javnog nadmetanja i pripadajućeg Ugovora, a vrijednost radova iznosi oko 114 tisuća kuna + PDV.

Izgradnjom su prethodno stvoreni uvjeti za napajanje i spajanje opreme rasvjete na objekt sportske dvorane, a instalacija rasvjete provest će se kroz sama tenis igrališta u sklopu ove faze izvođenja radova. Ugradit će se ukupno 14 reflektora za rasvjetu te kvalitetno osvijetliti dva tenis igrališta, kao i još jedno u blizini za potrebe treniranja, a sva ugrađena oprema usklađena je s najmodernijom tehnologijom, te važećom zakonskom regulativom.

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S