NEWS

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje XXI. PoZiCe u srijedu, 8. studenoga

06.11.2017. 10:27; Učitavanja: 103; Početna / Obavijesti / Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje XXI. PoZiCe u srijedu, 8. studenoga
pozica2017

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje XXI. PoZiCe – zbirke literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice koje će se održati u srijedu,  8. studenoga u 13 sati u Gradskoj knjižnici Poreč, na prvom katu Odjela za djecu i mlade.

Zbirka je nastala kao odabir najboljih literarnih i likovnih radova učenika u protekloj školskoj godini u školama Poreča, Zaboka i Crikvenice, a već više od dva desetljeća ona je simbol prijateljstva tih triju gradova te jedinstveni primjer dobre suradnje koja otvara nove svjetonazore mladim literatima i autorima likovnih radova.

Naš program obogatit će pohvaljeni učenici na natječaju „Nagrada Laurus nobilis“ čiji su radovi, uz one nagrađene, Roberte Radman, Benjamina Terzića i Adriana Zbašnika, uvršteni u zbirku, a to su: Nina Klaić, Katarina Knežević, Antonio Jukić, Dora Hrelja i Kimberly Mirka Kolar.

Nakladnik ovogodišnje zbirke je Grad Crikvenica.

Gradska knjižnica Poreč, Trg Marafor 3

www.knjiznicaporec.hr

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S