NEWS

U petak u kinu

idemo-u-kino
29.04.2024. 12:19; ; Početna / Obavijesti / U petak u kinu

petak, 3. 5. i subota, 4. 5. u 19.00

NERAZDVOJNI

izvorno ime: Inseparables

režija: Jérémie Degruson

žanr: animirani

trajanje: 90 minuta

Od scenarista velikog hita „Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura o dvojici nerazdvojnih prijatelja, napuštenom plišanom medvjediću i lutku beskrajne mašte.

Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Doga, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rep-zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

 

petak, 3. 5. i subota, 4. 5. u 21.00

KASKADER

izvorno ime: The Fall Guy

režija: David Leitch

uloge: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu

žanr: komedija, akcija, drama

trajanje:126 minuta

David Leitch, kaskader i redatelj u stvarnom životu, predstavlja nam svoj najosobniji film dosada. Kaskader je novi urnebesni, žestoki akcijski triler, koji je ujedno i ljubavno pismo akcijskim filmovima i vrijednoj, ali nedovoljno cijenjenoj ekipi koja ih stvara.

Ryan Gosling, glumi Colta Seaversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrirao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvijezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Jody Moreno (Emily Blunt), nestane.

Dok nemilosrdna producentica (Hannah Waddingham) manevrira kako bi nestanak zvijezde Toma Rydera (Aaron Taylor-Johnson) ostao tajna za studio i medije, Colt izvodi nečuvene egzibicije pokušavajući da (s ograničenim uspjehom) šarmira Jody kako bi joj ponovo bio u milosti. Dok se misterija oko nestalog glumca produbljuje, Colt će se naći u zamci mračne kriminalne zavjere koja će ga dovesti u situaciju da pomjeri svoje granice i dođe do ivice, opasnije od bilo kog kaskaderskog zadatka koji je ikada imao.

Print Friendly, PDF & Email