NEWS

USB-ova plesna čestitka za Dan Grada Poreča i Svjetski dan plesa

USB 7
30.04.2024. 14:58; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / USB-ova plesna čestitka za Dan Grada Poreča i Svjetski dan plesa

Trg slobode sinoć je vibrirao dobrom energijom, osmjesima i skladnim pokretima u ritmu muzike!
U povodu Dana Grada Poreča i Svjetskog dana plesa nastupili su plesačice i plesači iz Udruge mladih Urbana subkulturna baza i Sportskog plesnog kluba USB Poreč.
Svojom su čestitkom s ljubavlju pozvali svu djecu i odrasle, domaće i turiste, da im se pridruže i zajedno se gibaju i vesele.

Bila je to i odlična prilika da sugrađanima pokažu talent, rezultate marljivog treniranja i koreografije s kojima su osvojili mnogobrojne nagrade na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima poput Prvenstva Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima, bodovnog turnira pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Rijeci i Dance festa u Novom Sadu.

Plesačice okupljene u programu Speed u trenu su osvojile publiku elegancijom, snagom i efektnim aktrobatskim elementima. Odlična su im protuteža bili break danceri okupljeni u složnu ekipu, koji su zaslužili srdačne aplauze izvježbanim trikovima i pravim stavom.
Program je znalački vodio njihov voditelj Valentin Gašparini, valorizirajući i ohrabrujući svakog sudionika kako bi dao najbolje od sebe. Na kraju se plesačicama pridružila njihova trenerica Ivana Domazet koja ih neumorno motivira i autorskim koreografijama potiče na jačanje samopouzdanja i izražavanje svojih osjećaja i osobnosti.

Zahvalu su i ovom prigodom uputili svim roditeljima, prijateljima, sponzorima i Gradu Poreču koji konstantno podržavaju njihov rad.

K.F.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email