NEWS

Rekreativna vinsko-gastronomska šetnja Viva Vino Vižinada! u subotu, 4. svibnja

VivaVino_02
29.04.2024. 09:38; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Rekreativna vinsko-gastronomska šetnja Viva Vino Vižinada! u subotu, 4. svibnja

Neki od lokalnih vinara započeli su svoju vinsku priču već prije stotinjak godina a mlađe generacije su je uspješno nastavile. Pozivamo sve ljubitelje prirode, dobre hrane, vrhunskih vina i zanimljive istarske baštine na novo rekreativno vinsko druženje Viva Vino Vižinada koje nas dočekuje u subotu 4. svibnja.

Viva Vino Vižinada poznata je ponajprije po odličnoj zabavi i ugodnoj rekreativnoj šetnji stazom dugom desetak kilometara, koja prolazi duž poznatih vinograda i maslinika ovoga kraja, preko zelenih polja i kroz sjenovite šumarke, s nadahnjujućim pogledima na atraktivne pejzažne vizure. Nudi uživanje u biranim biserima iz vinskog i gastronomskog bogatstva ovog dijela Istre. Duž desetkilometarske staze hodače očekuje šest okrjepnih stanica s ponudom vrhunskih vina vižinadskih vinarija, te ukusnih zalogaja iz restorana, konoba i agroturizama. Znamo da za hodanje treba energije, a za hodanje kroz istarske krajolike najbolju energiju daju istarska vina i istarske delicije proizašli iz višestoljetne tradicije.

U danima koji slijede saznat ćete još detalja u predstojećoj vinskoj šetnji Viva Vino Vižinada, a zasad je važno znati da kotizacija odnosno ulaznica za sudjelovanje na ovoj šetnji iznosi 60 eura, te da se prijaviti možete već sada preko formulara na poveznici https://forms.gle/rZ1nhHfp4QXF1P8y8, gdje se nalaze i upute za plaćanje. Pri prijavi se odabire i željeni termin polaska na pohod s organiziranom grupom, a grupe kreću svakih 60 minuta od 10 do 12 sati.

Za kotizaciju od 60 eura svaki sudionik pohoda Viva Vino Vižinada dobiva kartu staze, vinsku čašu i torbicu za nju, šešir, bočicu vode, vaučer za konzumaciju vina i hrane na pet okrjepnih stanica odnosno štaciona, i iznenađenje dobrodošlice. Za više informacija pratite Facebook stranicu Visit Vižinada: https://fb.me/e/20WoOhDih

Vidimo se na startu pohoda Viva Vino Vižinada u subotu 4. svibnja, na parkingu ispred zgrade Općine na adresi Vižinada 18a, i krenimo zajedno u još jednu uzbudljivu rekreativno-vinsko-gastronomsku avanturu!

Viva Vino Vižinada organizira Turistička zajednica općine Vižinada u suradnji s Općinom Vižinada, Talijanskom unijom i Zajednicom Talijana Vižinade.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email