Zahvala lokalnoj zajednici i volonterima Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč

IRONMAN Porec triathlon (61)organizacijski tim i volonteri_m
11.10.2021. 11:57; ; Početna / Novosti / Zahvala lokalnoj zajednici i volonterima Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč

Dok se sliježu dojmovi s utrke triatlona Plava Laguna 5150 Poreč, želimo zahvaliti lokalnoj zajednici na razumijevanju i mnogobrojnim volonterima (170) na sudjelovanju u organizaciji. Mnogi natjecatelji jučer su ostvarili svoje personal best rezultate, odnosno osobne rekorde u ovom natjecanju. Smatramo da je i organizacija ovog sportskog događanja, učinila upravo to, i to zahvaljujući volonterima koji su odradili izuzetno zahtjevan posao na vrlo odgovoran i profesionalan način na čemu im neizmjerno zahvaljujemo. Organizacija 5150 triatlona podignuta je za ljestvicu više, zato se već sada radujemo sljedećoj godini kada ćemo ljestvicu podići još više kako bi organizacijski rezultati bili još bolji.

Posebno hvala građanima koji su bili puni razumijevanja za organizaciju ovog događanja. Na kraju zahvaljujemo i sponzorima, partnerima i prijateljima, bez kojih ne bi bilo ovog događanja. Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, Općina Funtana, TZ Općine Funtana, TZ Istarske županije, HEP, Podravka, Kala, Cedevita, First In, Gia Staff omogućili su, uz naravno Plavu Lagunu, da se održi ovo natjecanje.

Podsjećamo, jučer se u Zelenoj Laguni (Zelena Resort) održao Plava Laguna 5150 Triatlon Poreč, koji se sastoji od 1,5 km plivanja, 40 km bicikliranja te 10 km trčanja. Ovo je drugo po redu natjecanje u 5150 Triatlona u organizaciji Plave Lagune po licenci Ironman grupe. Pobjednici ovogodišnjeg 5150 Triatlona Poreč su Željka Šaban Miličić (pro) i Vinko Vrebac iz Triatlon Kluba Swibir. Ukupno milijun natjecatelja godišnje natječe se pod brendom Ironman, dok web stranica Ironman.com ima godišnje gotovo 32 milijuna posjeta. Za više informacija o IRONMAN brendu i globalnim serijama događaja posjetite www.ironman.com i društvene mreže:

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email