NEWS
LUTRIJA T

Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića posjetili Park Resort Plave Lagune

2022-06-21_15h18_31
21.06.2022. 15:20; ; Početna / Gospodarstvo / Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića posjetili Park Resort Plave Lagune

Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića (TUŠ) posjetili su danas Park Resort Plave Lagune. Učenicima trećeg razreda usmjerenja Hotelijersko – turistički tehničar pridružila se i ravnateljica gđa Tatjana Gulić Pisarević koja je ovom prilikom istaknula:

“Jako su nam važna ovakva događanja kojima izlazimo iz zgrade škole da naši učenici odmah vide objekte odnosno da na licu mjesta vide kakvo je to zanimanje za koje se školuju. Cilj nam je da upotpune vještine koje stječu u našoj školi u teorijskoj nastavi“.

 U Park Resortu pozdravio ih je direktor PC 3 Plave Lagune Ivan Stojnić, a kroz Park Resort provela direktorica Barbara Legović Kucelin. Osim što su obišli objekt i upoznali se s radom na recepciji, iz Sektora za ljudske resurse upoznali su ih s mogućnošću učeničke prakse u Plavoj Laguni te mogućnostima zapošljavanja.

Petero učenika već je odrađivalo prakse na jednoj od recepcija objekata Plave Lagune. „Nama je jako drago da učenici mogu vidjeti na primjerima kvalitetnih hotela kako zanimanja izgledaju u praksi i da vide koje su vještine potrebne na radnome mjestu.“, istaknula je Gulić Pisarević i naglasila da se promocija zanimanja treba raditi na primjeren način već od najranije dobi kako bismo djecu zainteresirali za ove dinamična i lijepa zanimanja.

Posjet Turističko ugostiteljske škole dio je dugotrajne i kvalitetne suradnje s Plavom Lagunom  koja će se svakako kroz različite vidove nastaviti i dalje.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email