NEWS
HALF MARATON S

Učenici TUŠ Antona Štifanića u posjeti Valamar Isabella Resortu – Otok zadovoljnih zaposlenika

Valamar- Isabella Resort3htt
22.06.2022. 09:38; ; Početna / Gospodarstvo / Učenici TUŠ Antona Štifanića u posjeti Valamar Isabella Resortu – Otok zadovoljnih zaposlenika

S ciljem da učenici 3. razreda hotelijersko-turističkih tehničara shvate važnost primjene teorijskih znanja stečenih u školi u praksi organizirali smo u lipnju terensku nastavu  i posjetili Valamar Isabella Resort u Poreču.

Lea Sačić, učenica naše škole, koja je prije samo 3 godine završila usmjerenje hotelijersko-turističkog tehničara provela nas je po otoku. Pokazala nam je jedan posve drugi svijet – tako blizu Poreču, a tako izoliran od gužve. Dobili smo detaljne informacije o organizaciji rada, o sadržajima u turističkom naselju, vidjeli zaštićenu prirodu i saznali da je hotelsko poduzeće Valamar posebnu pažnju posvetilo zaštiti flore i faune na otoku. Vidjeli smo još neka draga lica, bivše učenike koji su završili TUŠ Antona Štifanića – Fabijana i Pietra kojima još jednom upućujemo veliki pozdrav.

Zahvaljujemo našoj Lei da je pored svog zahtjevnog posla i brojnih obaveza u vođenju odjela animacije odvojila vrijeme za nas i tako nas lijepo ugostila.

 

Tatjana Gulić Pisarević

 

Print Friendly, PDF & Email