VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U subotu će se u Zelena Resortu (Zelena Laguna) održati Pepi Kids Run i Family run

Pepi Kids Run 23b
11.03.2024. 10:15; ; Početna / Sport i rekreacija / U subotu će se u Zelena Resortu (Zelena Laguna) održati Pepi Kids Run i Family run

U subotu 16.3. od 13 sati ispred Laguna Lounge u Zelena Resortu na rasporedu su dječje utrke Pepi Kids Run. Utrke se održavaju u sklopu Plava Laguna Polumaratona koji će se održati u nedjelju 17.3.

Utrke su besplatne za male sportaše pa pozivamo djecu da se pridruže i okušaju u prvim trkačkim koracima.

Prijave su moguće od 10 sati u Laguna Lounge-u.  Prijave se zatvaraju kada utrka dosegne 300 natjecatelja. Dječje utrke organiziraju se u suradnji s Podravkom pa će se mališani moći podružiti s maskotama Linom (Podravka) i Pepijem (Plava Laguna).

„Naši najmlađi uživati će u posebno pripremljenim utrkama skrojenim za zabavan ulazak u trkački svijet. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre – Zelena Resort. Start svih utrka planiran je ispred bara Plava Laguna Lounge. Djeca mlađa od 8 godina mogu trčati s roditeljima“, naglasio je prof. Goran Vrus, direktor utrke.

Staze i satnica:

  • 1.200 m – za uzraste od 13-16 godina; start u 13:00 h
  • 800 m – za uzraste od 10-12 godina; start u 13:30 h
  • 400 m – za uzraste od 7-9 godina; start u 13:45 h
  • 200 m – za uzraste od 4-6 godina; start u 14:00 h

 

U subotu će se održati i obiteljska utrka – 4 kilometra duga Family Run, koja počinje u 15 sati, a kotizacije za tu utrku bit će uplaćene porečkom Centru za inkluziju.

Na Plava Laguna Polumaratonu sudjelovat će više od tisuću trkača, a kada tome pridodamo i natjecatelje u Family Run te Pepi Kids utrkama, brojka će dosegnuti gotovo 1500 sportaša svih kategorija. Prijave su u najvećoj mjeri iz Italije,  Slovenije, Austrije, a ima i domaćih trkača.

Za više informacija o Plava Laguna Polumaratonu 2024. pratite profile utrke na društvenim mrežama te stranicu https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email