NEWS
Best of Poreč

Prijem i nagrade izvrsnim učenicama porečkih osnovnih škola

1 (111)
06.07.2020. 12:56; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Prijem i nagrade izvrsnim učenicama porečkih osnovnih škola

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas prijem za šest izvrsnih učenica Osnovne škole Poreč i Osnovne škole Finida. Generacija je to koja je dio svog osnovnoškolskog obrazovanja provela u jednoj školi – OŠ Poreč, a potom i u novoizgrađenoj OŠ Finida. Ove godine iz TOŠ Bernardo Parentin nije bilo izvrsnih učenika.

Ivona Jelovac, Iva Matošević, Anja Pećina Stojanović, Ivana Radin, Leona Labinac, Enola Tomičić su učenice koje su sve razrede prošle s 5.0 uspjehom, na čemu im je čestitao gradonačelnik, napomenuvši da se pred njima tek otvaraju razne mogućnosti i da kroz rad i upornost mogu ostvariti sve što zacrtaju. – Iskreno se nadam da ćete jednog dana, po završetku svog školovanja, odlučiti vratiti se u svoj grad i uložiti u njega svoje talente i znanja, rekao je Peršurić.

Ravnateljica OŠ Poreč Nadija Kos zahvalila se u ime škole i učenika na prijemu kod gradonačelnika te pohvalila uspjeh učenica, iako je zadnja godina njihovog osnovnoškolskog obrazovanja bila vrlo specifična. Ravnateljica OŠ Finida Anita Sijerković Radin je na današnjem prijemu bila i u ulozi majke jedne od super odlikašica, te je naglasila kako su škole jako ponosne na njih i sve njihove uspjehe. Uz ravnateljicu, prijemu su se pridružile i zamjenica gradonačelnika Sanja Oplanić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Vesna Kordić, a odlikašima su uz pohvale uručene i prigodne nagrade.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani