NEWS

Porečke USB-ovke osvojile tri titule državnih prvakinja i ukupno šest postolja na Prvenstvu RH u umjetničkim plesovima

SPK USB Poreč 3
21.03.2024. 08:50; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke USB-ovke osvojile tri titule državnih prvakinja i ukupno šest postolja na Prvenstvu RH u umjetničkim plesovima

Sportski plesni klub USB Poreč s velikim je uspjehom sudjelovao na Prvenstvu Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima, održanom proteklog vikenda u Crikvenici. Njegovih 28 mladih članica odmjerilo je snage s najboljim plesačima sportskih plesnih klubova iz cijele Hrvatske i izborilo čak šest postolja, uključujući tri titule državnih prvakinja.
Zlatne USB-ovke su Nika Brčić i Lana Zulijani te mali tim u jazz disciplini (kategorija mladež), kao i veliki tim u suvremenoj disciplini (kategorija mladež). 

Šampionka Lana Brčić je, nakon prolaska u finale u čak dvije discipline natjecanja, osvojila visoko treće mjesto u suvremenoj disciplini (kategorija starija mladež).
Jednaki je uspjeh postigla Viktorija Kalac, ali u kategoriji osnovci.
U finale jazz discipline plasirala se Sara Đukić, dok su plasman u finale dviju disciplina – jazz i suvremene zaslužile Julia Brajković i Vita Herak.

Odlična peta mjesta zauzele su Nika Brčić, nakon prolaska u finale jazz discipline (kategorija mladež), i Nina Puniš u suvremenoj disciplini (kategorija starija mladež). Mali tim je stao i na postolje vrlo konkurentne suvremene discipline (kategorija mladež), okitivši se brončanim medaljama.

Sve naše plesačice zaslužuju doista velike pohvale, ne samo za uspješne nastupe i rezultate, već i za trud, posvećenost i entuzijazam s kojima su se pripremale za sudjelovanje na ovom značajnom natjecanju pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza i ponosno predstavile naš Poreč. Od srca zahvaljujemo roditeljima i prijateljima našeg mladog sportskog kluba na podršci te se nadamo da će naš rad prepoznati potencijalni sponzori i pokrovitelji, rekla je trenerica Ivana Domazet, najavljujući novi izazov koji USB-ovke očekuje već nadolazećeg vikenda – veliko međunarodno natjecanje Dance Fest u Novom Sadu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email