NEWS

Pridružite se proljetnoj eko akciji čišćenja prirode na području Vižinade u subotu 23. ožujka!

20.03.2024. 23:31; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Pridružite se proljetnoj eko akciji čišćenja prirode na području Vižinade u subotu 23. ožujka!
2024-03-20_23h30_40

Došlo je vrijeme da ponovno pokažemo da smo prava “zelena općina” u kojoj je ekološka svijest na vrlo visokoj razini te da zajedničkim angažmanom doprinesemo čišćem, zdravijem i ljepšem okolišu koji nas okružuje. Stoga pozivamo sve mještane svih generacija s područja Općine Vižinada da se pridruže “Eko akciji 2024” u subotu 23. ožujka!

To je najbolji i najljepši način da uđemo u proljeće i da kroz zajedničko druženje očistimo šumske staze i područja oko cesta od smeća koje tamo nije smjelo niti trebalo završiti.

Eko akciju organizira Općina Vižinada-Visinada u suradnji s udrugama s općinskog područja, a okupljanje sudionika je od 7.30 do 8 sati kod Vatrogasnog doma.

Stoga naoružajte se osmijehom i dobrom voljom, ponesite rukavice i grablje te nam se pridružite, mali i veliki, kako bismo pomogli našem prelijepom zelenom okruženju. Nakon što završi akcija za sve sudionike predviđen je zajednički ručak na kojem ćemo se dodatno podružiti.

Vidimo se na eko akciji u subotu 23. ožujka!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email