NEWS

Plesni studio Unique osvojio Pula Dance Open

IMG-6d9bb9f92a4c0efbd7cc09c6f516ffd6-V
19.03.2024. 10:35; ; Početna / Sport i rekreacija / Plesni studio Unique osvojio Pula Dance Open

Proteklog su vikenda plesači Plesnog studija Unique sudjelovali na Pula Dance Open-u i ostvarili zapažene rezultate izvedbom devet koreografija među kojima je bila i ona pobjednička.

Kategoriju cicibani otvorile su mlade snage studija koje su izvedbom koreografije Imagine osvojile 2. mjesto, dok je u istoj kategoriji Asi Mofardin  solističkim nastupom zasluženo stala na tron 1. mjesta.

U kategoriji djeca predstavile su nas solistice Lena Pršeš u disciplini Open sa osvojenim 1. mjestom i Stefani Fariš u disciplini Acro dance i osvojenim 1. mjestom. Duo Stefani i Lena u disciplini acro dance također je osvojio 1. mjesto kao i Ena i Monika u disciplini lyrical kojima je ovo ujedno bio i prvi duo nastup. Grupna točka uzrasta djeca What about us u disciplini lyrical očarala je sve prisutne i zasluženo osvojila još jedno 1. mjesto.

Naše najstarije članice u kategoriji juniori presdstavila je Rea Biogradlija solo nastupom osvojivši 1. mjesto, a grupna koreografija Dawn of Ma osim što je osvojila 1. mjesto dobila je i nagradu za najbolju koreografiju natjecanja sa najviše bodova 198 od mogućih 210.

Velike pohvale idu i našim najstarijim djevojkama koje su neumorno pomagale oko frizura i šminke naših mlađih članova udruge kao i volonterima Josipi Vinkerlić, Sari Antolović i Viktorii Vošten.

Hvala i svim roditeljima što nas podržavaju i vjerno prate na svim natjecanjima. Nadamo se da ovdje nije kraj uspjesima naših plesača zato vrijedno nastavljamo sa radom i pripremom za nadolazeća natjecanja.

Unique

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email