Ovih dana u Studiju za izvedbene umjetnosti “MOT 08” vrijedno se radi na raznim područjima

Screenshot 2024-03-25 at 14-12-35 MOT 08 - studio za izvedbene umjetnosti
25.03.2024. 14:55; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Ovih dana u Studiju za izvedbene umjetnosti “MOT 08” vrijedno se radi na raznim područjima

 Uz pripreme za nadolazeća natjecanja i nastupe,  predstavljen je  potpuno obnovljen web portal koji odražava suvremeni identitet studija te nudi sve potrebne informacije o udruzi, redovnim aktivnostima, voditeljima i plesnim skupinama. Također, sadrži raspored treninga, informacije o nadolazećim natjecanjima i nastupima  i ostale relevantne detalje. Posebno je važno napomenuti da je nova stranica optimizirana za upotrebu na mobilnim uređajima, što olakšava pristup informacijama iz bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

U sklopu redizajna  web platforme, predstavljena je i „MOTina“, animirani lik koji simbolizira sve plesačice studija MOT 08, od najmlađih koji tek započinju svoj plesni put do onih najiskusnijih. MOTina već neko vrijeme figurira u  plesnim produkcijama studija, predstavljajući raznolikost  plesnog tima kroz različite izvedbe.

Ona je simbol veselja, uvijek nasmijana i spremna pomoći drugima, te uživa u svakom plesnom koraku i svim čarima plesa.

Iz Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08” posebna zahvalnost ide  Pero studiju koji je dao  idejno  rješenje za MOTinu, kao i izradi novog web portala.

Također, neizmjerna zahvalnost ide Gradu Poreču, koji već dugi niz godina pruža kontinuiranu podršku  radu Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, kako financijski, tako i na mnoge druge načine.

Stoga posjetite https://www.mot08.hr/  novi web portal Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 i upoznajte bolje MOTine.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email