VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Uskršnji program u Funtani: Ludi Šeširdžija u Uskršnjoj Pustolovini

Colorful Illustrated Easter Egg Hunt Invitation Flyer (2)
25.03.2024. 14:31; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Uskršnji program u Funtani: Ludi Šeširdžija u Uskršnjoj Pustolovini

Uskršnji praznici nikada nisu bili čarobniji! Inspiriran nezaboravnom pričom  “Alisu u Zemlji Čudesa”  , program “Ludi Šeširdžija u Uskršnjoj Pustolovini” obećava iskustvo koje kombinira duh Uskrsa s fantastičnim pustolovinama iz omiljene dječje knjige. Djeca će imati priliku sudjelovati u potrazi za jajima susrećući putem likove poput znatiželjnog Zeca, karizmatičnog Ludeg Šeširdžije, i naravno, autoritativne Kraljice Srca. Djeca i sama sudjeluju u prgramu, i to kroz Uskršnji sajam i izložbu slika malih Funtanjana. Podržite naše mališane i njihovu kreativnu sekciju na njihovom štandu na Perilima od 14:30 sati.

Funtana , sportsko igralište Perila, subota, 30.03. od 14:30- 17:00 sati.

Program:

  • 14:30 h Uskršnji sajam i izložbu slika malih Funtanjana (Od 14:30 h)
  • 15:00 h -17:00 h :
  • Igra potrage naziva: “Dolje Kroz Zečju Rupu” – Neka vaši mališani započnu svoju avanturu otkrivanjem skrivenih uskršnjih jaja u tajanstvenom svijetu Perila, vrta Kraljice Srca.
  • Utrka Zeca Preko Zemlje Čudesa: Timski duh dolazi do izražaja u ovoj dinamičnoj aktivnosti. Posjetitelji će dobiti priliku okušati se u raznim igrama sa temom Uskrsa.
  • Čajanka sa Ludim Šeširdžijom: program završava uz pjesmu i smijeh uz neodoljive domaćine – Ludeg Šeširdžiju i njegove veselo zamršene prijatelje.

Ne propustite ovu uskršnju avanturu  i zakoračite sa nama kroz zečju rupu u Zemlju Čudesa..

Pridružite nam se i dozvolite da vaši mališani iskuse čaroliju Uskrsa na način koji nadilazi obično, uranjajući ih u svijet gdje je sve moguće, a mašta je jedini zakon.

Funtana , sportsko igralište Perila, subota, 30.03. od 14:30- 17:00 sati.

Print Friendly, PDF & Email