NEWS

Kulturno-umjetnički scenski program svake nedjelje privlači sve više gledatelja

II3_by_Manuel_Paljuh
18.07.2016. 13:10; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Kulturno-umjetnički scenski program svake nedjelje privlači sve više gledatelja

Istra Inspirit, kulturno-umjetnički scenski program koji se u sklopu Poreč Open Air festivala održava svake nedjelje od 20:30 sati, na otoku Sveti Nikola, privlači sve više posjetitelja, od kojih se mnogi i vraćaju na ovaj jedinstveni obilazak otoka. Program je posebno popularan kod obitelji i kod djece koje ova interaktivna zabavno-edukativna šetnja otokom posebno oduševljava. Tijekom obilaska otoka, publika prati svijet mitova i legendi Istre, kao i čarobni svijet Jules Vernea i njegove mašte, romantičnu ljubavnu priču grofa Polesinija i njegove supruge Isabelle kao i zgode i nezgode slavnog kapetana Morgana i njegove družine.

Zbog iznimno velikog interesa, a radi što kvalitetnijeg doživljaja ovog jedinstvenog scenskog obilaska, pozivamo sve zainteresirane da svoje mjesto za iduće predstave Istra Inspirita, obavezno rezerviraju na vrijeme. Rezervacija je moguća do dana izvedbe, dakle do nedjelje do 12 sati na tri načina: putem Facebook stranice Poreč Open Air festivala, mailom na adresu [email protected] ili osobno u poslovnici Perfect Experience Creator, na porečkoj rivi.

Predstava je u programu Poreč Open Aira svake nedjelje do 21. kolovoza i besplatna je za sve gledatelje. Građanima Poreča uz predočenje osobne iskaznice, osiguran je i besplatan prijevoz brodom na otok, dok ostali posjetitelji imaju priliku kupiti povratnu obiteljsku kartu za prijevoz, za četiri člana, za samo 50 kuna. Predstava je idealna za cijelu obitelj a djeca predstavu mogu pratiti isključivo u pratnji roditelja ili odrasle osobe.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email