NEWS

Kreativno ljeto za djecu i mlade u Pučkom otvorenom učilištu Poreč – besplatne radionice

14.06.2024. 19:10; ; Početna / Obavijesti / Kreativno ljeto za djecu i mlade u Pučkom otvorenom učilištu Poreč – besplatne radionice
KREATIVNO LJETO u POUP-u

Pučko otvoreno učilište Poreč i ove godine priprema bogat ljetni program radionica i tečajeva za djecu i mlade, nudeći prilike za učenje, kreativno izražavanje i razvoj novih vještina tijekom ljetnih praznika. Zainteresirani mogu birati između idućih radionica:

Radionica “Izradi ključno mjesto!”

Radionica pod nazivom “Izradi ključno mjesto!” održat će se u utorak, 2. srpnja 2024. u 17 sati i namijenjena je djeci od 8 do 13 godina. Voditeljica Sanja potiče djecu na maštovito izražavanje kroz izradu držača za ključeve, privjeske, medalje i druge predmete. Ova kreativna radionica pomaže djeci u jačanju osjećaja postignuća, samopouzdanja, pažnje i strpljenja. Sudjelovanje je besplatno, a materijal osigurava Učilište.

Tečaj crtanja portreta

Tečaj crtanja portreta za djecu od 12 do 18 godina održat će se od 1. do 4. srpnja 2024. u vremenu od 10:00 do 12:00 sati. Voditeljica Anita Pilat, mag. lik. um., vodi program kroz četiri susreta, fokusirajući se na usavršavanje tehnike crtanja portreta olovkom. Tečaj je namijenjen naprednim polaznicima, a prijave se primaju putem online prijavnice.

Likovna radionica tehnike kaširanog papira u sklopu likovne izložbe Annale

Od 8. do 12. srpnja 2024., od 8 do 11 sati, održavat će se likovna radionica kaširanja za djecu od 12 do 18 godina. Voditelj Valter Černeka, mag. art., vodit će djecu kroz tehniku kaširanog papira s ciljem stvaranja velikog reljefa inspiriranog temom 64. Annala, “Živjele životinje! …a što bi životinje rekle o nama?”. Radionica uključuje zajednički posjet izložbi, analizu i razradu teme te likovne interpretacije koje će krasiti foaje Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Radionica kukičanja

Radionica kukičanja za djecu od 10 do 18 godina održat će se 17. i 18. srpnja 2024. od 18 do 19:30 sati. Voditelj Alen će djecu učiti osnovnim tehnikama kukičanja, potičući razvoj motoričkih vještina, kreativnosti, samopouzdanja, strpljenja i fokusa. Radionica je besplatna, a sav materijal osigurava Učilište.

Svi programi imaju ograničen broj mjesta, a prijave se primaju isključivo putem online prijavnica objavljenim na www.poup.hr .

Pridružite nam se i provedite ljeto na našim kreativnim radionicama!

POUP

 

Print Friendly, PDF & Email