NEWS

Cornhole – iliti nešto kao boćanje… prezentacija u utorak, 18. 6. u prostorijama Udruge Galija

20240421_114045
14.06.2024. 19:00; ; Početna / Obavijesti / Cornhole – iliti nešto kao boćanje… prezentacija u utorak, 18. 6. u prostorijama Udruge Galija

Ako nekada ne možete boćati, a najčešće je to zbog vremenskih uvjeta, imamo rješenje za vas, a zove se Cornhole.

Kod nas uobičajeno boćanje nekada je ograničeno vremenskim uvjetima, a nekada i našim fizičkim ograničenjima. Zato nam iz S.A.D.-a dolazi aktivnost koja zaobilazi vremenske uvjete i fizičke poteškoće.
Slično boćanju, Cornhole se svodi na naizmjenično gađanje zajedničkog cilja s po četiri objekta. U ovom slučaju svaki igrač ima po četiri vrećice tradicionalno punjene kukuruzom kojima se s fiksne pozicije pokušava pogoditi rupu na osam metara udaljenoj polegnutoj dasci. Ova aktivnost idealna je za izvođenje tijekom cijele godine jer se može izvoditi i u zatvorenom prostoru, a zanimljiva je i idealna za sve dobne skupine, mlade i stare, jer je fizički manje zahtjevna od sličnih sportova.

Udruga Capybara sa zadovoljstvom će s vama podijeliti ovu opuštenu sportsku aktivnost, a koliko je jednostavna uvjerit ćete se u utorak 18.06. u 17:00 h u prostorijama Udruge Galija, utorak 18.06.2024. u 17:00 h.

U ovaj posebni utorak družit će se članovi Udruge Capybara i članovi Udruge Galija, te će se podijeliti radost igranja igre Cornhole. Udruga Galija ima grupu članova koji se bave boćanjem, pa su se tako Capybare odlučile upoznati ih s igrom Cornhole kako bi se, zbog sličnosti disciplina, boćanjem mogli baviti i u doba godine kada vremenski uvjeti to ne dopuštaju.

Prezentacija je otvorena i za širu javnost i besplatna je, a nije ni zadnja ovakva jer će se suradnja Udruga Capybara i Galija nastaviti već naredni utorak (25.06.) kada će se prezentirati igra Go. Tko ne bude stigao na ove prezentacije neka ne strahuje jer će se iste ali i još njih ponoviti u istom ugođaju od rujna.

Vidimo se,
Capybara & Galija

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email