NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Kaštelir: 86-godišnjak preminuo u požaru

msar3140068
08.09.2015. 10:55; ; Početna / Crna kronika / Kaštelir: 86-godišnjak preminuo u požaru

U požaru koji je izbio u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće u Kašteliru preminuo je V. V. (86) iz Kaštelira. Požar je izbio oko 1.55 sati u utorak, iz za sada nepoznatog razloga, te su na mjesto događaja upućeni porečki vatrogasci koji su do 2.30 sati ugasili požar.

No, prilikom pregleda zgarišta vatrogasci su pronašli mrtvo tijelo, onda još nepoznate osobe. Policija je s očevidom započela oko 9.30 sati ujutro, a prilaz kući je ograničen policijskom trakom. Uspjeli smo vidjeti da je pomoćni prostor koji se nalazi uz stražnji dio kuće izgorio u unutarnjem dijelu i da se urušio krov. Mještani koji su promatrali mjesto događaja kazali su nam da je V. V. u kući živio sam, a da je najvjerojatnije tijekom noći izašao iz kuće i otišao do pomoćnog prostora jer je nešto dimilo, odnosno jer se dogodilo nešto što je privuklo njegovu pažnju i potrebu da izađe iz kuće i pogleda.

Istražitelji koji su došli iz PU istarske nisu ništa komentirali već su obavljali očevid, a mještani su užasnuti i u šoku tragičnim događajem.

Očekuje se dolazak zamjenika Županijskog državnog odvjetnika radi očevida.

(Napisao i snimio Mateo SARDELIN, Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email