NEWS
VALFRESCO sredina

Jadran Poreč – Mladost Ždralovi u subotu u 15:00 sati na stadionu Veli Jože

Vije13107-18868
21.10.2022. 13:50; ; Početna / Sport i rekreacija / Jadran Poreč – Mladost Ždralovi u subotu u 15:00 sati na stadionu Veli Jože

Nakon utakmice Kupa Hrvatske sa prvoligašem iz Šibenika, u kojoj su pokazali kvalitetu i snažno parirali bolje rangiranom protivniku, pred nogometašima Jadrana je novi ispit u ligaškom natjecanju 2. Supersport NL.

Igrači Dalibora Šurana će protiv sedmoplasirane ekipe lige tražiti nove bodove i pobjedu sa kojom bi se bodovno izjednačili sa sutrašnjim protivnikom. Šuran neće moći računati na Filipa Šverka i Nou Zulianija, koji zbog kartona nemaju pravo nastupa, ali vjeruje da njegova ekipa uz podršku Šajeta i pristup iz utakmice sa Šibenikom može doći do 3 boda.
 
Uz mnogo klupskih aktivnosti, utakmica seniora i mlađih uzrasta, NK Jadran Poreč od sredine ovog mjeseca ima svoju novu web stranicu na kojoj će se moći pratiti rad Kluba. 
Na stranici www.nkjadran.hr su dostupni svi detalji o prvoj momčadi i Školi nogometa, rezultatima prve momčadi, novostima iz Kluba, povijesti kluba i sponzorima, partnerima i prijateljima kluba. Za fenomenalni vizualni izgled stranice zaslužan je dizajn studio Make na čelu sa Davorom Kosom na čemu se iz Kluba srdačno zahvaljuju!!

J.P.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna