NEWS
Best of Poreč

Goran Ivanišević : ‘’U Umagu se uvijek dogodi neka posebna priča’’

Goran Ivanišević
20.07.2021. 13:27; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Goran Ivanišević : ‘’U Umagu se uvijek dogodi neka posebna priča’’

Ususret mečevima trećeg dana ATP turnira Plava Laguna Croatia Opena svoja razmišljanja o 31. izdanju umaškog turnira podijelio je njegov ambasador Goran Ivanišević. Na virtualnoj konferenciji za medije Goran je otkrio koga posebno treba gledati, ali i tko ga je u prva dana turnira iznenadio.

 ‘’Umag je poseban turnir zato što uvijek ima neku dobru priču. Osvajali su ga neki vrhunski tenisači, igraju se uzbudljivi mečevi, finale je uvijek zanimljivo i pozivam sve koji mogu da dođu i ove godina pogledati ga. Posebno treba obratiti pažnju na mladog Carlosa Alcaraza, on je budućnost tenisa i najbolje što je Španjolska dala od Rafaela Nadala. Iznenadilo me brzo ispadanje Holgera Runea, od njega sam očekivao više. Prvi put sam gledao Tabernera, koji je izbacio našeg Serdarušića, i jako mi se svidio, mislim da će brzo doći u prvih 100.’’– izjavio je Goran.

Trećeg dana turnira igrat će i Duje Ajduković, jedini preostali hrvatski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji, kojeg očekuje Argentinac Andrea Collarini. Braća Matej i Ivan Sabanov izborili su drugi krug u parovima, kao i hrvatski tenisač Antonio Šančić koji je u paru s bosanskohercegovačkim tenisačem Damir Džumhurom. Umaški turnir igra se do 25. srpnja na terenima Stella Maris resorta koji će ponovno postati središnje mjesto tenisa u našoj zemlji.

Goran je svim hrvatskim predstavnicima poželio puno sreće u Umagu, a osvrnuo se i na očekivanja na Olimpijskim igrama: ‘’Najviše šanse za medalju u tenisu imamo, naravno, u parovima. O Mektiću i Paviću ne treba puno govoriti, ali tu je još jedan par – Ivan Dodig i Marin Čilić. Ako Marin u paru dovede svoju igru iz singla, onda je to dobra najava za medalje. Nadam se da će i Donna odigrati dobro. Olimpijada je poseban mindset, ne igraš samo za sebe i zbog toga se sve može dogoditi, pravih favorita nema.’’

Turnir Plava Laguna Croatia Open otvoren je za publiku koja u ograničenom broju može prisustvovati mečevima. U ATP zonu tijekom turnira mogu ući posjetitelji isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju mogu dobiti i testiranjem na testnom mjestu u ATP zoni, obzirom da testiranja radi laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr.

 

Sve informacije o turniru te mjerama pod kojima se održava možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani