NEWS

U POREČU TRAJE MEĐUNARODNI »JUDO FAMILY KAMP« U ORGANIZACIJI EUROPSKE JUDO UNIJE

23.08.2006. 00:00; Učitavanja: 31; Početna / Sport / U POREČU TRAJE MEĐUNARODNI »JUDO FAMILY KAMP« U ORGANIZACIJI EUROPSKE JUDO UNIJE

Organizator kampa koji traje do 25. kolovoza je europska judo unija na čelu s počasnim predsjednikom Vladimirom Putinom, predsjednikom Ruske Federacije. Tehnički organizator je Hrvatski judo savez.

Hrvatski Judo Savez bio je 2005. godine organizator juniorskog Europskog prvenstva koje je održano u Zagrebu, a u ožujku ove godine organiziran je i Europski kup kojim je HJS još jednom potvrdio visoke organizacijske sposobnosti. Zbog toga je europska judo unija odlučila još jedan veliki projekt povjeriti Hrvatskoj i Hrvatskom judo savezu.

Sudionici kampa su natjecatelji te bivši judaši s obiteljima iz cijele Europe koji su se afirmirali u političkom, gospodarskom i društvenom životu. Između ostalih, kampu će prisustvovati i Andrei Bondor, predsjednik EJU Veteran odbora, inače ugledni gospodarstvenik iz Rumunjske te Marius Vizer, predsjednik Europske judo unije, član uprave OTP banke.

M.VU., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email
max 2
Galerija S